Voor intermediairs


Tolk- en vertaaldiensten via intermediairs

In 2019 heeft het ministerie van J&V bepaald dat tolk- en vertaaldiensten voor de overheid moeten worden aanbesteed. De eerste aanbestedingen zijn onlangs in de markt gezet en de eerste contracten krijgen medio 2021 vorm. 

 

Nieuw intermediairsportaal

De intermediairs die tolken en vertalers voor de overheid gaan inzetten, hebben toegang tot de gegevens van in het Rbtv ingeschreven tolken en vertalers via het nieuwe portaal voor intermediairs (beschikbaar sinds 27 maart 2021). 

NB: Het intermediairsportaal vervangt het besloten Rbtv dat opdrachtgevers met een afnameplicht via een inlogaccount konden raadplegen.

 

eHerkenning nodig

Inloggen op dit portaal kan eenvoudig en veilig met eHerkenning. Het is dus belangrijk dat de organisatie eHerkenning heeft en dat het nummer van de Kamer van Koophandel bekend is bij Bureau Wbtv. 
 

Inloggen op het intermediairsportaal 

Wilt u inloggen op het intermediairsportaal? Klik dan op onderstaande link. U komt eerst op het portaal van de Raad voor Rechtsbijstand. Vervolgens kiest u voor ‘inloggen met eHerkenning’.  

 

Inloggen op het intermediairsportaal

 

NB: Het portaal werkt optimaal in Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Safari (Apple). Wij raden u aan om een van deze internetbrowsers te gebruiken.

 

Handleiding

Heeft u ondersteuning nodig bij het gebruik van dit portaal? Bekijk dan onderstaande handleidingen.

Disclaimer

De informatie over beëdigde tolken en vertalers mag door gebruikers van het Register enkel worden verwerkt voor de taken die in de Wet beëdigde tolken en vertalers en aanverwante regelingen (“regelgeving”) zijn opgenomen. Zie voor meer informatie de disclaimer Rbtv (pdf).

 

Vragen?

Heeft u nu al vragen? Neem dan op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur contact op met Bureau Wbtv via 088-7871920 of mail naar infowbtv@rvr.org