Bezoek onze stand op DRONGO Talenfestival

Vorig jaar hebben wij voor de eerste keer deelgenomen aan DRONGO. Onze stand werd goed bezocht, de reacties van bezoekers waren positief en we hebben nieuwe contacten gelegd. Kortom, onze deelname was geslaagd! Daarom vertegenwoordigen wij Bureau Wbtv dit jaar weer tijdens het grootste talenfestival van Nederland en Vlaanderen.

 

Heeft u dit evenement in 2016 gemist of wilt u nieuwe taalvrienden ontmoeten? Kom dan op vrijdag 29 of zaterdag 30 september naar de zesde editie van het DRONGO Talenfestival in de Jaarbeurs in Utrecht!

 

Wat is DRONGO?
DRONGO is dé plek waar taalprofessionals, wetenschappers en iedereen die zich voor talen interesseert samenkomen. Alles dat met taal te maken heeft komt aan bod: meertalig opvoeden, onderwijs, cultuur, vertalen, de nieuwste snufjes uit de taaltechnologie, taalcursussen, carrière, experimenten en nog veel meer!

Bezoek onze stand
Kijk lekker rond en bezoek onze stand op de informatiemarkt. Die is niet alleen interessant voor (aankomende) tolken en vertalers, maar ook voor afnemers van tolk- en vertaaldiensten en iedereen die zich voor tolken en vertalen interesseert. Taalprofessionals, studenten en andere taalliefhebbers kunnen tijdens het festival hun hart ophalen bij een uitgebreid en interactief programma.

Ons enthousiaste team staat voor u klaar om u informatie te geven en uw vragen te beantwoorden. U kunt bij ons terecht voor informatie over onder andere:

  • het zoeken naar of inschakelen van een (beëdigd) tolk of (beëdigd) vertaler;
  • werken als (beëdigd) tolk of (beëdigd) vertaler;
  • het Register beëdigde tolken en vertalers;
  • opleidingen en bijscholingsmogelijkheden voor tolken en vertalers;
  • rechten en plichten van ingeschreven tolken en vertalers.

Wat kunt u nog meer doen tijdens het festival?
Naast het bezoeken van de informatiemarkt waar tientallen organisaties zich presenteren, kunt u verschillende activiteiten ondernemen zoals het volgen van spoedcursussen en het bijwonen van presentaties, forumsessies en lezingen. Maar het festival is bovenal een mooie gelegenheid om bestaande relaties te verstevigen, nieuwe contacten te leggen en kennis en ervaringen te delen.


Meer informatie
Houd www.drongofestival.nl in de gaten voor meer informatie.

Wij hopen u vrijdag 29 september of zaterdag 30 september 2017 te ontmoeten in onze stand in de Jaarbeurs Utrecht!