Nederland Vertaalt - Grote Vertaaldag

Voor de zevende keer organiseert Verstegen & Stigter in samenwerking met NRC de vertaalmanifestatie Nederland Vertaalt. Nederland Vertaalt omvat een vertaalwedstrijd en een Grote Vertaaldag in Utrecht. Omdat het een interessant evenement is voor (tolken en) vertalers, brengen wij de Grote Vertaaldag langs deze weg graag onder uw aandacht.


De Grote Vertaaldag vindt plaats op zaterdag 13 mei 2017 in het Academiegebouw en de Janskerk in Utrecht. Het programma is van 10.30 tot 18.00 uur en omvat lezingen, werkgroepen, een lunch en een afsluitende borrel.

Wat kunt u doen tijdens deze manifestatie?
In de werkgroepen worden de inzendingen van de vertaalwedstrijd besproken en worden nieuwe vertaalopgaven aangeboden. De werkgroepen staan onder leiding van de juryleden die de inzendingen hebben beoordeeld.
Een uitgebreide omschrijving van alle sprekers en juryleden vindt u hier.
Lezingen en werkgroepen staan open voor alle belangstellenden.
Deelnemers aan de vertaalwedstrijd kunnen zich aanmelden voor de werkgroep van hun taal, maar zij kunnen er ook voor kiezen het lezingenprogramma te volgen dat parallel aan de werkgroepen plaatsvindt in de Janskerk.

Toegangsprijs
Toegangskaarten voor de Vertaaldag kosten € 60,-. Vrienden van Verstegen & Stigter, deelnemers aan de vertaalwedstrijd en NRC-lezers betalen € 45,-. De toegangsprijs omvat het programma (10.30 – 17.15 uur), koffie, thee, lunch en een uitgebreide borrel. Kaarten zijn te koop via www.nederlandvertaalt.nl.

Programma
Benieuwd naar het volledige programma van de Vertaaldag? Kijk dan op http://verstegenstigter.nl/nederlandvertaalt/programma_vertaaldag_NV7.pdf.

Aanmelden
Wilt u zich aanmelden voor de Vertaaldag? Klik dan hier.