Bureau Wbtv gebruikt vanaf 14 september ZIVVER voor veilig versturen van privacygevoelige informatie

Als professionele organisatie gaan we vertrouwelijk om met (privacy)gevoelige informatie van en over onze klanten en relaties. Daarom willen we persoonsgegevens, dossiers en andere gevoelige informatie veilig communiceren. Dat is nodig omdat de huidige kanalen - zoals ‘gewone’ e-mail, fax of post - kwetsbaar zijn. Daarom gebruiken we vanaf 14 september a.s. ZIVVER om veilig met u te e-mailen en bestanden uit te wisselen.


ZIVVER versleutelt berichten met gevoelige inhoud zoals persoonsgegevens, dossiers of andere informatie die u veilig wilt versturen. Verstuurt u een bericht via ZIVVER, dan is dat gegarandeerd veilig. Dat betekent dat niemand anders dan de verzender en de ontvanger toegang heeft tot het bericht. Ook hackers niet. Daarnaast voorkomt ZIVVER met slimme technologieën dat mensen gevoelige informatie naar de verkeerde persoon sturen.

 

Wat merkt u van het gebruik van ZIVVER?

Een beveiligd bericht met vertrouwelijke informatie ontvangt u gewoon per e-mail. In deze e-mail vindt u een link naar een beveiligde omgeving. Hier moet u een SMS-code of een toegangscode invoeren om het bericht te kunnen lezen.

In deze filmpjes ziet u hoe u een veilig bericht ontvangt en leest. Is het bericht beveiligd met een toegangscode? Dan ontvangt u de toegangscode apart van de afzender (bijvoorbeeld telefonisch, persoonlijk of via een brief).

 

Heeft u al ZIVVER?

Dan hoeft u niet in te loggen met een wachtwoord. U kunt dan direct beveiligd mailen met de Raad via ZIVVER.

 

Geef wijzigingen in uw e-mailadres en telefoonnummer aan ons door

Het is belangrijk dat u wijzigingen in uw e-mailadres of mobiele telefoonnummer direct aan ons doorgeeft. Op deze manier kunnen wij veilig met u blijven communiceren. U doet dat via het portaal Mijn Wbtv (inloggen met DigiD).

 

Verzoeken indienen via Mijn Wbtv

Wilt u een verzoek tot inschrijving, specialisatie of bijvoorbeeld verlenging van uw inschrijving indienen? Dan blijft u dat gewoon doen via Mijn Wbtv.

 

Meer informatie

Doordat wij met ZIVVER werken, kunt u erop vertrouwen dat wij zorgvuldig met uw privacy omgaan. Meer informatie over ZIVVER vindt u de website van de Raad voor Rechtsbijstand en op support.zivver.com

 

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over een ontvangen e-mailbericht? Kunt u het ontvangen bericht niet openen? Of heeft u vragen over ZIVVER? Neem dan contact op met ZIVVER via support@zivver.com