Bezoek onze stand op talenfestival DRONGO en doe mee met onze kennisquiz!

Op vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober 2016 is het zover; wij heten u dan van harte welkom in onze stand op de informatiemarkt van het DRONGO talenfestival in de Jaarbeurs in Utrecht. Ons enthousiaste team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden voor en over tolken en vertalers.
Onze stand is niet alleen interessant voor (aankomende) tolken en vertalers, maar ook voor afnemers van tolk- en vertaaldiensten en iedereen die zich voor tolken en vertalen interesseert. Taalprofessionals, studenten en andere taalliefhebbers kunnen tijdens het festival hun hart ophalen bij een uitgebreid en interactief programma.
Wij hebben bovendien een ludieke quiz voor u in petto. Meedoen is niet alleen leuk, u kunt er ook een mooie prijs mee winnen!

 

Wat kunt u nog meer doen tijdens het festival?
Naast het bezoeken van de informatiemarkt waar tientallen organisaties zich presenteren, kunt u verschillende activiteiten ondernemen zoals het volgen van spoedcursussen en het bijwonen van presentaties, forumsessies en lezingen. Maar het festival is bovenal een mooie gelegenheid om bestaande relaties te verstevigen, nieuwe contacten te leggen en kennis en ervaring te delen.

 

Test uw kennis met ‘Petje op, petje af’
Bureau Wbtv organiseert een forumsessie in de vorm van de quiz “Petje op, petje af” naar het illustere voorbeeld van het televisieprogramma Holland Sport van de NPO. Wij testen uw kennis over de onderwerpen taal, cultuur en de vaardigheden tolken en vertalen. Bij elke vraag krijgt u twee mogelijke antwoorden. Bij het ene antwoord zet u uw petje op en bij het andere antwoord zet u uw petje af. De drie winnaars die tot het einde in de wedstrijd blijven, verdienen de eer en een mooie beloning. Onze quiz vindt plaats op vrijdag 30 september van 13.30 tot 13.50 uur. Wilt u meedoen? Koop dan een toegangsbewijs en kom naar onze forumsessie. Reserveren is niet mogelijk, dus wees er snel bij!

 

Gratis beoordeling van uw portfolio
Meedoen loont, want natuurlijk laten we de drie winnaars niet met lege handen naar huis gaan. Zij krijgen een gratis integrale beoordeling van hun portfolio voor mogelijke inschrijving in het Register beëdigde tolken en vertalers. Na de beoordeling krijgt u te horen of u voor inschrijving in het Register beëdigde tolken en vertalers in aanmerking komt of wat u nog zou kunnen doen om alsnog ingeschreven te worden.

 

Programma en openingstijden
Bekijk het programma op www.drongofestival.nl.

De openingstijden zijn als volgt:
Vrijdag 30 september: 11.30 – 16.00 uur
Zaterdag 1 oktober: 11.00 – 17.00 uur

 

Wij hopen u vrijdag 30 september of zaterdag 1 oktober 2016 te ontmoeten in onze stand in de Jaarbeurs Utrecht!