DRONGO Talenfestival: Bureau Wbtv is er weer bij!

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 september 2017 exposeert Bureau Wbtv op het DRONGO Talenfestival in het Beatrix Theater in Utrecht. Het is de tweede keer dat we daar te vinden zijn. DRONGO is niet alleen interessant voor tolken en vertalers, maar bijvoorbeeld ook voor studenten die tolk of vertaler willen worden en mensen die tolken en vertalers inzetten.

Wat is DRONGO?
DRONGO is dé plek waar taalprofessionals, wetenschappers en iedereen die zich voor talen interesseert samenkomen. Alles dat met taal te maken heeft komt aan bod: meertalig opvoeden, onderwijs, cultuur, vertalen, de nieuwste snufjes uit de taaltechnologie, taalcursussen, carrière, experimenten en nog veel meer!

Wat kunt u er allemaal doen?
Gedurende deze twee dagen kunnen taalprofessionals, studenten en andere taalliefhebbers hun hart ophalen bij een uitgebreid en interactief programma. Bezoekers vinden op de informatiemarkt tientallen stands, waaronder die van Bureau Wbtv. Ons enthousiaste team staat voor u klaar om u informatie te geven en uw vragen te beantwoorden. Maar er is nog veel meer te doen: luister bijvoorbeeld naar een inspirerende lezing, debatteer mee tijdens het Taalunie Talendebat, test uzelf in de labs of doe een leuke spoedcursus of workshop. Het festival is bovendien een mooie gelegenheid om bestaande relaties te verstevigen, nieuwe contacten te leggen en kennis en ervaringen te delen.

Programma en openingstijden
Bekijk hier het volledige programma. De openingstijden zijn op beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur.

Bezoek DRONGO met 50% korting
Heeft u dit evenement vorig jaar gemist of wilt u nieuwe taalvrienden ontmoeten? Kom dan op 29 of 30 september naar DRONGO en bezoek dan zeker ook even onze stand. Hier kunt u een toegangskaartje kopen en de kortingscode WBTV#DRONGO2017 invoeren. U betaalt daarmee maar de helft van het reguliere bedrag.

Meer informatie
Wilt u meer weten over het festival? Kijk dan op www.drongotalenfestival.nl.