Heeft u geen DigiD?

Om gebruik te kunnen maken van onze digitale diensten, heeft u een DigiD nodig. U kunt alleen een DigiD aanvragen als u een Burgerservicenummer (BSN) heeft. Maar wat als u geen BSN heeft?


Een beperkt aantal tolken en vertalers heeft en krijgt geen BSN en kan daardoor ook geen DigiD aanvragen. Voor hen verandert er niets. Zij kunnen van onze diensten gebruik blijven maken op de vertrouwde, papieren manier. Zij kunnen hun verzoeken en wijzigingen per post of e-mail bij ons blijven indienen.

 

De formulieren voor inschrijving, specialisatie en verlenging staan niet op onze website, maar sturen wij op verzoek naar tolken en vertalers zonder DigiD. Ook zullen wij de PE-punten voor hen registreren.
Let op: dit laatste geldt alleen voor mensen die geen DigiD kúnnen aanvragen.


Heeft u wel een BSN, maar nog geen DigiD? Dan kunt u die eenvoudig aanvragen via www.DigiD.nl. Daarna kunt u via ‘Mijn Wbtv’ gebruik maken van onze digitale diensten.

 

Principiële bezwaren

Heeft u principiële bezwaren tegen het gebruik van DigiD? Dan kunt u geen gebruik maken van onze digitale diensten. U kunt dan bij formele verzoeken (o.a. inschrijven, verlengen, uitschrijven) alle benodigde documenten toezenden. Wij verlenen geen administratieve diensten.