Instructiefilmpje en vernieuwde handleiding over registreren PE-punten

Sinds juli 2015 kunt u via 'Mijn Wbtv' in slechts een paar stappen online uw Wbtv-zaken regelen. Velen van u hebben er al gebruik van gemaakt, anderen nog niet. Wel hebben wij gemerkt dat er behoefte is aan een uitgebreidere toelichting op het gebruik van ‘Mijn Wbtv’, vooral waar het gaat om het registreren van PE-punten. Daarom hebben wij een instructiefilmpje ontwikkeld en de bestaande handleiding op onze website aangepast.

 

Instructievideo

Uit het klanttevredenheidsonderzoek van april 2016 dat is gehouden onder ingeschreven tolken en vertalers, blijkt dat ruim 30% van de respondenten behoefte heeft aan visuele informatie. Ook blijkt uit de antwoorden dat de respondenten behoefte hebben aan stap-voor-stap-informatie over het registreren van PE-punten. Met deze feedback zijn we aan de slag gegaan en hebben we een instructiefilmpje ontwikkeld. In deze video wordt in 5 minuten stapsgewijs uitgelegd hoe u PE-punten moet registreren. U vindt de instructievideo op You Tube: https://www.youtube.com/channel/UCiS-jXYCcNmrB0u4eslEoEA

 

Handleiding
Ook hebben wij de handleiding voor het registreren van PE-punten uitvoeriger beschreven en voorzien van meer afbeeldingen. De oorspronkelijke handleiding bleek niet voor iedereen voldoende gedetailleerd te zijn. In de nieuwe handleiding wordt stap voor stap uitgelegd wat u moet doen. In de handleiding vindt u ook praktische tips die u helpen bij het registreren van PE-punten. De nieuwe handleiding vindt u hier.

 

Website voor informatie
Op onze website onder 'Permanente educatie' leest u voor welke activiteiten u PE-punten kunt krijgen en hoeveel en welke stukken u moet uploaden. In ‘Mijn Wbtv’ vindt u hierover geen informatie. Dit portaal is alleen bedoeld voor het registreren van PE-punten en het beheren van andere gegevens in verband met uw inschrijving(en). Wij raden u daarom aan om, voordat u naar ‘Mijn Wbtv’ gaat, onze website www.bureauwbtv.nl te raadplegen.

 

Helpdesk
Wij hopen dat de nieuwe handleiding en instructievideo u helpen bij het registreren van uw PE-punten. Komt u er toch niet uit of heeft u problemen met het aanmelden of inloggen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur telefonisch bereikbaar via tel. 088 -787 19 20. Mailen kan ook naar infowbtv@rvr.org. Wij helpen u graag verder.