Medewerker aan het woord: Denise Tomeij

Bij Bureau Wbtv werken we dagelijks met een enthousiast team aan de uitvoering van de Wbtv en verwante projecten. Wij laten u graag kennismaken met de mensen achter onze organisatie. In deze nieuwsbrief stelt Denise Tomeij zich aan u voor. Zij is sinds september 2010 werkzaam bij Bureau Wbtv als stafmedewerker/jurist.

Achtergrond

Denise heeft Rechten gestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Ze startte haar loopbaan in 2003 als juridisch medewerker bij de gemeente Ede. Daarna heeft zij als juridisch adviseur bij diverse organisaties en als gerechtssecretaris bij de rechtbank Utrecht gewerkt.Werkzaamheden

Bij Bureau Wbtv is Denise verantwoordelijk voor de procesvertegenwoordiging in bezwaar, beroep en hoger beroep. Ook verzorgt zij het secretariaat van de Commissie btv en is zij plaatsvervangend griffier van de Commissie voor Bezwaar. Daarnaast adviseert ze over voorkomende beleidsaangelegenheden en beantwoordt ze vragen aan de (telefonische) helpdesk. In maart 2017 is Denise aangesteld als key user van het informatiesysteem waarmee Bureau Wbtv werkt.