Register tijdelijk niet beschikbaar

Het Register beëdigde tolken en vertalers is in onderhoud en daarom niet beschikbaar via onze website. Dit proces duurt helaas langer dan wij verwacht en gehoopt hadden. In de tussentijd kunnen afnemers die een tolk of vertaler zoeken de informatie uit het register overigens wel bij ons opvragen.

 

Wegens technisch onderhoud is het Register beëdigde tolken en vertalers sinds enige tijd niet beschikbaar. Samen met onze leverancier zijn we bezig met het vinden van een juiste oplossing. Wij doen ons uiterste best het register zo snel mogelijk weer online te zetten. Zodra het register weer werkt, melden wij dat op onze website www.bureauwbtv.nl.

 

Registergegevens wel beschikbaar

Het digitaal raadplegen van het register is niet mogelijk, maar de informatie uit het register is wel opvraagbaar en beschikbaar. Op verzoek van de afnemer geven wij de contactgegevens van tolken en vertalers door. Hierdoor kunnen afnemers die een afnameplicht hebben, gewoon voldoen aan hun wettelijke plicht. Ook voor afnemers die geen afnameplicht hebben is de informatie vrij beschikbaar.

 

Zoekt u een tolk of vertaler?

Dan kunt u een e-mail sturen naar infowbtv@rvr.org. Vermeld in uw e-mail duidelijk om welke vaardigheid en welke talencombinatie of vertaalrichting het gaat, of de tolk of vertaler beëdigd moet zijn en geef eventueel een woonplaats of postcode op. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een overzicht van tolken en vertalers die voldoen aan uw zoekcriteria. Onze excuses voor het ongemak.