Verbeteringen op ‘Mijn Wbtv’

Op 18 mei jl. zijn er weer verbeteringen doorgevoerd op ‘Mijn Wbtv’. Hieronder leest u de belangrijkste wijzigingen.

 

Registreren PE-punten:

Op de pagina ‘Permanente educatie’ in ‘Mijn Wbtv’ kunt u, via de knop ‘Toevoegen’, PE-activiteiten registreren. U kunt bij het invullen van het aantal PE-punten zowel een komma als een punt gebruiken. In beide gevallen wordt er automatisch een komma geplaatst.

 

Mijn gegevens:

  • Werkervaringen:
    Onder het kopje ‘Mijn gegevens’ vindt u nu ook de categorie ‘Werkervaringen’. Hier kunt u uw relevante werkervaring toevoegen. Bij het toevoegen moet u een aantal verplichte velden invullen, waaronder de bron- en doeltaal en de periode waarop de werkervaring ziet.
  • Openbaarheid aanpassen:
    Bij de categorieën ‘Tolk- en/of vertaalopleidingen’, ‘Overige opleidingen’, Werkervaringen’ en ‘Woonervaringen’ is het nu mogelijk om achteraf de openbaarheid ervan te wijzigen. Dit doet u door te klikken op de ‘Edit’ knop. U hoeft dus niet meer eerst alle gegevens te verwijderen en opnieuw toe te voegen.
  • F&S:
    Bemiddelingsbureau F&S Tolken/Vertalers is gestopt. Bij de beschikbaarheidsgegevens onder ‘Mijn gegevens’ is F&S dan ook verwijderd.

 

Toevoegen van documenten aan een dienst:
Als wij nog aanvullende stukken van u nodig hebben, dan kunt u die aan uw verzoek toevoegen. Dit doet u door op uw startpagina, onder het kopje ‘Mijn dienst(en)’, bij de betreffende dienst te klikken op ‘Documenten’. Voordat u een document kunt toevoegen, moet u eerst een categorie kiezen waarop het document betrekking heeft. Hierdoor hebben wij een beter overzicht van de documenten die u heeft geüpload.

 

Suggesties?

Heeft u suggesties voor verbetering van 'Mijn Wbtv'? Stuur dan een e-mail naar infowbtv@rvr.org.