Mijn Wbtv

Mijn Wbtv is een digitale omgeving waarin u al uw Wbtv-zaken kunt regelen. U kunt er bijvoorbeeld een verzoek tot inschrijving, specialisatie of verlenging van uw inschrijving indienen, uw eigen gegevens beheren en uw PE-punten registreren. Ook ziet u er de status van verzoeken die u bij ons heeft ingediend. 


Inloggen

U kunt op de volgende manier inloggen op Mijn Wbtv:

  1. Ga naar: https://login.rvr.org/login.html
  2. Log in met uw DigiD;
  3. U komt op uw persoonlijke startpagina van Mijn Wbtv en kunt direct aan de slag.

Een tip: Zorg ervoor dat u de benodigde documenten van tevoren heeft gescand en op uw computer of laptop heeft opgeslagen. Dat maakt het gemakkelijker om vanuit Mijn Wbtv de gevraagde stukken te uploaden. Welke stukken voor de diverse procedures nodig zijn, vindt u op www.bureauwbtv.nl


Het portaal werkt optimaal in Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Safari (Apple). Wij raden u aan om een van deze internetbrowsers te gebruiken.


Handleidingen

Heeft u ondersteuning nodig bij het gebruik van Mijn Wbtv? Raadpleeg dan een van onderstaande handleidingen:

Vragen of hulp nodig?

Heeft u vragen over het gebruik van Mijn Wbtv of ervaart u problemen met het inloggen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt e-mailen naar infowbtv@rvr.org of bellen. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur via 088 - 787 19 20. Kijk ook in het overzicht met veelgestelde vragen (pdf).


Geen DigiD?

Heeft u nog geen DigiD? Dan kunt u die eenvoudig aanvragen via www.digid.nl

Als u niet kunt beschikken over een DigiD kunt u uw verzoek per post of per e-mail bij ons indienen. Het inschrijfformulier sturen wij u dan op verzoek toe. U moet dan naast bovenstaande documenten ook het ingevulde en ondertekende inschrijfformulier en een kopie van een geldig paspoort of ID-bewijs meesturen. Vervolgens ontvangt u van ons een factuur vanwege de kosten voor de behandeling van uw verzoek. Nadat u de factuur heeft betaald, nemen wij uw verzoek in behandeling.

 

DigiD voor Nederlanders in het buitenland

In enkele buitenlandse steden kunnen Nederlanders sinds kort ook een DigiD krijgen via de ambassades. Het gaat om Parijs, Berlijn, Rome, Bern, Madrid, Wellington, Paramaribo en Bangkok. Met het openen van de DigiD-Balies is het voor Nederlanders in het buitenland eenvoudiger om een DigiD te krijgen.